Interview med Steen Tinning der – 45 år efter debut – definitivt lægger køllerne på hylden

En af dansk golfs helt store pionerer, Steen Tinning, takker definitivt af – 45 år efter han fik debut på Europa Touren.

Han har spillet langt over 500 turneringer i Europa Tour-regi. Det endda med en pause på 10 år undervejs. Nu vil en af dansk golfs største ikke mere efter en karriere med to sejre på Europa Touren, to sejre på senior-touren, major-deltagelser og et langt liv med turneringsgolf, utallige rejsedage og skader. Det har vi talt med den 61-årige Tinning om.

Frederik Kjettrup vandt igen i Canada, Marie Eline Madsen kom helt til semifinalen ved Women’s Amateur, Jacob Skov Olesen kæmpede med til det sidste ved European Amateur, og så hentede Nicole Broch Estrup og Nanna K. Madsen et topresultat i par-turneringen på LPGA. Vi vender og drejer ugen der gik i golfens magiske verden.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk.

Klik ind på othania.dk/golfshowet/ og læs mere om mulighederne for en god og sikker investering hos Othania.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *