Vi taler med Jacob Skov Olesen efter en historisk sejr ved The Amateur Championship

Jacob Skov Olesen kan som den første danske herrespiller nogensinde kalde sig vinder af verdens mest prestigefyldte amatør-turnering The Amateur Championship. Vi har talt med Jacob om den beslutning han nu står over for. Skal han turne pro nu eller vente og spille The Open i år og Masters og US Open næste år…?

Vi fejrer Jacob, og vi fejrer Frederik Kjettrup, der vandt i sin debut på PGA Tour Americas. Hvad det betyder, taler vi om i dagens afsnit. Vi følger desuden op på Rasmus Højgaards ligeved-og-næsten i Holland, KPMG Women’s PGA, flotte danske resultater og en historisk sejr i Spanien og endnu en sejr til utrolige Scottie Scheffler.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk

Læs mere om Titleists produkter på www.titleist.eu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *