US Open blev Brysons drøm og Rorys mareridt – interview med Hamish Brown efter sejr

Bryson Dechambeau og Rory McIlroy duellerede på Pinehursts formidable anlæg sent søndag aften dansk tid. Det endte med at Bryson Dechambeau slog et af årets allerbedste slag og slog det sidste søm i den kiste som Rory selv havde fundet frem ved at misse to korte putts på de afgørende huller. Duellen var klimakset på en af de bedste majors vi har set i nyere tid.

Tidligere på dagen gik Hamish Brown otte under i finalerunden på Challenge Touren og sikrede sin første sejr som professionel og spillede sig i en god position på ranglisten. Vi har talt med Hamish om forløsningen, og så følger vi ellers op på en hektisk uge i golfens fantastiske univers.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk.

Brug koden “HFGOLF” på hellofresh.dk og få op til 1.199 kr. i rabat på dine fem første måltidskasser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *