Interview med dansk golfs power couple – Nicole og Kasper Broch Estrup – efter store resultater

Nicole og Kasper Broch Estrup pendler sammen til Sverige denne uge. Det gør de, fordi de er med i samme turnering. Nicole som spiller med i Scandinavian Mixed og Kasper som caddie for Niklas Nørgaard i samme turnering. Vi har talt med ægteparret om livet på farten, og om at skulle være konkurrenter denne uge.

Niklas Nørgaard gik i førerbold for anden uge i træk og hentede endnu en topplacering. Nicole Broch Estrup hentede sit bedste resultat i år, og Yuka Saso viste sig som den stærkeste på en utroligt svær bane ved US Women’s Open, hvor Nelly Korda missede cuttet efter en katastrofal torsdag.

Der er nationalsang for en dansk amatør med selvtilliden i orden, og så vandt Robert Macintyre på PGA Touren.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk

Læs om vores samarbejde med Othania på othania.dk/golfshowet/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *