Xander Schauffele uddrev major-dæmonerne – reaktioner fra de tre danskere

Xander Schauffele dræbte major-dæmonerne og tog sin første major-sejr, da han afværgede modangreb fra Bryson DeChambeau og Viktor Hovland, førte fra start til slut og tog sejren med en birdie på 72. hul.

Alle tre danskere klarede cuttet, og du kan høre hvad de sagde til mig i Kentucky efter finalerunden. Vi binder en sløjfe på årets anden major og ser frem mod den kommende uge, der bl.a. byder på Challenge Tour i Danmark med MASSER af danskere til start.

Nelly Korda tog sin sjette sejr i de seneste syv turneringer, og Nanna Koerstz Madsen tog endnu en topplacering i New Jersey.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *