Stort interview med Gustav Frimodt inden afgørende college-slutspil

Fødekæden på både herre- og dame-siden er intakt når det gælder dansk elitegolf. Det har vi talt om adskillige gange her i podcasten. PGA Tour indførte for et par år siden PGA Tour University rankings, hvor toppen efter hver sæson får adgang til bl.a PGA Touren og Korn Ferry Touren.

Vi har lige nu to danskere i top 10, to danskere, der er færdige med college lige om lidt og begge har gode muligheder for at springe et led eller to over med en god afslutning på college-karrieren. Vi taler i dagens afsnit med en af den, nemlig Gustav Frimodt, der er nummer 7 på ranglisten.

Det var en dansker-fattig uge ude i verden, men vi følger som altid op på hvad der er sket alle steder, og der var igen drømme der gik i opfyldelse.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk

Læs om Footjoys udvalg af sko og handsker og meget mere på www.footjoy.co.uk

Læs os investeringsmulighederne hos Othania på othania.dk/golfshowet/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *