Interview med Rasmus Neergaard der har en fod på DP World Tour efter ny sejr

Det lignede ikke en dansk sejr med fem huller igen i Abu Dhabi, men Rasmus Neergaard-Petersen sluttede flot af, og så gik alt danskerens vej og han kunne tage sin anden sejr i de seneste tre starter på Challenge Tour. Vi har talt med Rasmus om den seneste sejr, og så er der naturligvis nationalsang.

Rasmus og Nicolai Højgaard kom ikke ombord på birdie-toget i New Orleans, Emily Kristine Pedersen fik et nyt flot resultat på LPGA, og Thomas Bjørn høstede nye vigtige point til Champions Tour-ranglisten.

Vi spiller nationalsang flere gange for flere danske sejre, vi fortæller om Sofie Kibsgaard der var i Sydafrika, og så skuffede danskerne på DP World Tour i Japan.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *