Scheffler/Korda-æraen er her – vi laver de forbudte sammenligninger med Tiger og Annika

Vi lever i en vild periode i golfhistorien, hvor der lige nu er to stjerner, der lyser mere end konkurrenterne på golfhimlen. Nelly Korda tog sejr nummer fem i streg, tilmed sin anden major-sejr, og Scottie Scheffler gjorde det af med feltet og tog sin fjerde sejr i sine seneste fem starter.

Vi taler lidt golfhistorie og laver de forbudte sammenligninger med Tiger Woods og Annika Sörenstam, og så taler vi om sidste uges gæst Nanna Koerstz Madsen, der fik en fin placering i årets første major.

Vi kommer også omkring Challenge Touren, hvis rangliste nu føres af en dansker, og så kan vi berette om hele to danske sejre på college siden sidst og Thomas Bjørn med et nyt topresultat.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *