Masters 2024-optakt med Søren Kjeldsen-klip og interview med 4-dobbelt vinder Emma Bunch

April betyder major-sæson, og The Masters er højdepunktet på golfkalenderen for rigtigt mange golffans. Dette års udgave er helt særlig, da vi har to danskere med i feltet. Vi varmer op til turneringen, og så får du desuden en forsmag på vores snak med Søren Kjeldsen om Masters som udkommer på torsdag.

Nicole Broch Estrup blev noteret for en uofficel delt sejr i Australien, college-spilleren Emma Bunch vandt for fjerde gang i træk på 36 dage, og Nelly Korda lavede en Emma Bunch og vandt SIN fjerde sejr i træk på LPGA. Vi har talt med Emma Bunch om den utrolige stime.

Thorbjørn Olesen fandt det gode spil frem i San Antonio, og så når vi også forbi Augusta National Women’s Amateur.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk

Brug koden “HFGOLF” på hellofresh.dk og få op til 1.199 kr. i rabat på dine fem første måltidskasser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *