Nationalsang for og interview med Rasmus Neergaard efter Challenge Tour-sejr

Rasmus Neergaard-Petersen vandt Challenge Tour-turneringen i Indien. Den unge dansker førte hele weekenden, og en dobbelt bogey sent søndag fik ikke Furesø-spilleren til at ryste på hænderne. Vi har talt med Rasmus efter hans første sejr som professionel, og så er der naturligvis nationalsang.

DP World Tour var i Singapore, og her var flere danskere med fremme undervejs, og det endte med en sejr til en svensker, der spillede Nordic League sidste år.

Nelly Korda spillede sig op som nummer et i verden igen, og så var der gåsehud for alle pengene, da PGA Touren fik en vinder, der ikke havde vundet i mere end otte år. Vi tager en tur rundt og ser på hvad der er sket i golfens magiske verden.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *