Stort interview med Morten Ørum Madsen – uhyggelige Scheffler – Manassero er tilbage

Matteo Manassero fuldendte sit fantastiske comeback til the winners’ circle som han startede i København sidste år. Det gjorde han, da han, ti et halvt år efter sin seneste sejr på Europa-touren, igen vandt på øverste niveau.

Vi har talt med Morten Ørum Madsen, der selv er i gang med at kæmpe sig tilbage, 10 år efter han vandt på Europa Touren. Vi fangede Ørum på vej til Indien, hvor han sammen med blandt andre Lucas Bjerregaard skal spille Challenge Tour.

Vi følger op på Nicolai og Rasmus Højgaard, der begge spillede PGA Tour, Scottie Scheffler med en varm putter er uhyggelig, og så tager vi en tur rundt og ser på hvordan det gik danskerne på de store tours ude i verden.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk.

Husk også at bruge vores kode HFGOLF inde på hellofresh.dk. Så kan du spare op til 1.199 kroner på dine fem første måltidskasser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *