Thorbjørn til Masters – interview med chefgreenkeeper Mads Andersen om våd vinter

Thorbjørn Olesen havde måske ikke sin bedste uge på golfbanen i Mexico, men til gengæld rullede der en invitation til Masters ind i postkassen i Dubai.

Thomas Bjørn stod for ugens bedste danske resultat, og den danske legende var et mulehår fra at sikre sig et attraktivt kort til den amerikanske PGA Tour Champions. Vi har nyt om Anthony Kim og en håndsrækning til Lucas Bjerregaard og Morten Ørum.

Emily Pedersen og Nicole Broch Estrup hentede begge top 10-placeringer på forskellige kontinenter, vi gennemgår alle ugens danske resultater, og så har vi talt med chefgreenkeeper Mads Andersen fra Søllerød Golfklub om den våde vinter, og om hvad han og kollegerne gør for at gøre banerne klar til sæsonstart.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk.

Brug koden HFGOLF på hellofresh.dk og få op til 1.199 kroner i rabat på dine fem første måltidskasser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *