Ny Rasmus Højgaard top 10, en 57’er, god Kibsgaard-start og Emil Kjeldsen om at være sin egen i fars fodspor

Det blev ved lige-ved-og-næsten, da Rasmus Højgaard og Niklas Nørgaard begge startede finalerunden i Qatar i top 4. Det blev ikke danskernes dag, men Rasmus Højgaard kan se tilbage på fem top 11-placeringer som start på året.

Sofie Kibsgaard fik sin debut på Ladies European Tour, og hun kom flot afsted med en top 10 i Kenya. Ni danskere var til start på Challenge Tour, og her kom Rasmus Neergaard bedst fra turneringen i Cape Town.

Galskaben i Phoenix blev næsten for meget af det gode, vi fik en 57’er på Korn Ferry Tour, og så har vi talt med Emil Kjeldsen, der er søn af Søren Kjeldsen. Emil får nemlig sin debut som professionel denne uge, når Nordic League er tilbage i Spanien.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk.

Husk også Dansk Golf Show i Herning ifm. Ferie for Alle fra den 23.-25. februar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *