Vi taler med Nicolai Højgaard efter dansk SUPER-weekend – Thorbjørn tog ottende sejr

Der skulle et fransk mirakel til for at undgå en dobbelt dansk triumf i weekenden. Matthieu Pavon slog sit livs slag og henviste Nicolai Højgaard til andenpladsen på Torrey Pines og forhindrede dermed den første danske sejr nogensinde på PGA Touren.

I Ras al Khaimah var der dansker-duel i finalerunden, og her trak Thorbjørn Olesen det længste strå efter en finalerunde, der var spændende undervejs, men Rasmus Højgaard måtte – som sin bror på den anden side af kloden – nøjes med en andenplads.

Vi vender og drejer den måske bedste danske golfweekend nogensinde, og så taler vi om LPGA, Adrian Meronk og Challenge Touren, der starter på torsdag med et hav af danskere til start.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *