2023-tilbageblik med Henrik Knudsen

Endnu et år er i bøgerne, og vi kan se tilbage på et 2023 med danske sejre, spillere der tog det næste skridt, en opdelt golfverden og danskere i hovedroller på de største scener.

Vi ser tilbage på da vi endelig fik en dansk sejr i Himmerland, da Smilla Sønderby iskoldt lavede eagle i omspillet i Irland og tog sin første sejr, da Thorbjørn Olesen tog sin syvende sejr i Thailand, og da Sofie Kibsgaard jævnede al konkurrence med jorden på LET Access Series.

Emily Kristine Pedersen understregede sin klasse ved Solheim Cup, Nicolai Højgaard havde et formidabelt efterår med Ryder Cup og sejr i Dubai, så der bliver nok øjeblikke at vælge imellem når vi uddeler årets gåsehuds-award.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *