JULESPECIAL #4 – Emily Kristine Pedersen om jul, Solheim Cup og dyre lærepenge

I årets sidste julespecial taler vi med en af hovedpersonerne i fortællingen om dansk golf anno 2023. Emily Kristine Pedersen spillede en hovedrolle, da Europa forsvarede Solheim Cup i Spanien.

Emily fortæller om oplevelsen af sin hole-in-one ved Solheim Cup, om at spille med fire forskellige makkere, og vi kommer med ind i team-rummet og tæt på dynamikken på holdet og forholdet til amerikanerne.

Emily tager os med ind i sin offseason, der spænder fra jul hjemme til bryllup i Mexico og safari i Sydafrika. Vi kommer også tæt på oplevelsen i november på LPGA, hvor Emily førte med tre slag inden finalerunden og endte med en femteplads. En oplevelse Emily reflekterer over og bruger som en læring.

Golf Showets julespecials er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *