Marcus Helligkilde om året der gik, Japan-feel og commitment

Blot to af 11 danskere klarede cuttet på DP World Tour på Mauritius. Til gengæld var Søren Broholt Lind en af dem, og han kan nu gå på juleferie med sit første klarede cut på DP World Tour. Turneringen endte med endnu en sejr til Louis Oosthuizen, der vandt for anden uge i træk.

Tourskolen til Ladies European Tour er godt i gang i Marokko. Her mandag aften resterer to runder, og fire danskere er i ilden. Tourskolen til PGA Touren bliver afgjort i dag mandag, og så var der dømt hyggegolf, da Tiger Woods og sønnen Charlie igen stillede op i den hyggelige PNC Championship.

Vi har talt med Marcus Helligkilde om 2023, og så bliver der også tid til en nationalsang for en dansk sejr på NEXT Golf Tour.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *