Rahm til LIV, Nicolai til Masters, diskede danskere og interview med Nicole Broch Estrup

Jon Rahm skifter til LIV. Den bombe faldt i sidste uge, og det kan være dråben, der får de nødvendige parter til forhandlingsbordet. Vi kigger på hvad det kan få at betydning for professionel golfs fremtid.

Nicole Broch Estrup spillede sig til en kategori på LPGA via Q-series, men sådan en havde hun faktisk i forvejen. Vi forklarer hvordan det hænger sammen, og så har vi talt med Nicole om en sæson hun selv kalder for sjovere end de sidste par stykker.

Søren Kjeldsen og Jeff Winther blev diskvalificeret, tourskolen på Ladies European Tour er startet, fire danskere træder ind i Final stage på lørdag, og så prøvede Lucas Bjerregaard kræfter med tourskolen til LIV Golf.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk.

Husk også tilbuddet fra hellofresh.dk/. Brug vores kode HFGOLF og få op til 1.199 kr. i rabat på dine fem første måltidskasser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *