LIV Golf – ny golfbold? – interview med nyslået DPWT-spiller Søren Broholt Lind

Lucas Bjerregaard skal i denne uge spille tourskole til LIV Golf. Det blev kendt i sidste uge, men det er et meget lille nåleøje danskeren skal igennem. To LIV-spillere har taget sig af tre af de første fire turneringer i den nye sæson på DP World Tour, og så fik vi Sebastian Friedrichsen i gang med et klaret cut i sin første start med et kort på samme tour.

Vi har desuden fået os en snak med Søren Broholt Lind, der på dramatisk vis sikrede sig et kort til DP World Tour på tourskolen for et par uger siden, og nu endelig kan puste ud og trække vejret efter et yderst hektisk efterår.

Tiger er tilbage, Scottie Scheffler kan stadig spille golf, og så ser vi på hvad der ellers er sket i golfens fantastiske univers.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk.
Brug koden HFGOLF på hellofresh.dk og få op til 1.199 kroner i rabat på dine fem første måltidskasser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *