Martin Leth Simonsen om at miste kortet, dæmoner på banen og ny motivation

Blot fire dage efter Nicolai Højgaard vandt sæsonfinalen og lukkede døren til én sæson på DP World Tour, så startede en ny. Syv danskere, nogle rutinerede, andre helt nye, var med ved de to første turneringer i henholdsvis Sydafrika og Australien. To af dem klarede cuttet, men topplaceringer måtte vi kigge langt efter.

Derfor tog vi en snak med Martin Leth Simonsen, der tager sig et hvil efter et hektisk år, der endte med at han mistede dét kort han kun nåede at have en enkelt sæson til DP World Tour. Martin fortæller ærligt om at miste kortet, dæmoner på banen og om intakt motivation.

Vi når også omkring sæsonfinalen på Ladies European Tour, hvor Nicole Broch Estrup var med, og så ser vi frem til en ny uge med masser af golf, Tiger Woods og en ny dansker på DP World Tour.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *