Christian Bæch – Nicolai Højgaards caddie – om Ryder Cup: “Mit livs bedste uge”

Europa vandt Ryder Cup!
Europa kom flyvende fra start ved den 44. udgave af Ryder Cup. Den store føring kom aldrig for alvor i fare, og efter det historiske nederlag i USA i 2021, lykkedes det Luke Donalds tropper at vinde Ryder Cup tilbage med slutresultatet 16,5 – 11,5.

Nicolai Højgaard fik tre matcher, og den unge dansker bidrog med et halvt point efter for alvor at være blevet kastet for løverne. Rory McIlroy blev europæisk topscorer med fire point, mens Max Homa som den eneste amerikaner formåede at bidrage med mere end 2 point.

Vi dykker ned i duellen, vi taler om nuancerne, vi taler med Nicolais caddie Christian Bæch, og så ser vi på hvad der ellers er sket i golfens fantastiske univers.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk.

Brug koden “HFGOLF” på hellofresh.dk og få op til 1.199 kr. i rabat på dine fem første måltidskasser og gratis fragt på den første. Koden kan bruges af nye kunder og tidligere kunder, hvis det er mere end 12 måneder siden du opsagde dit abonnement.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *