Alexander Frances om angst og to sejre på en måned – optakt til Solheim Cup

Det snerper til på diverse tours rundt om i verden, og kampen om spillerettigheder og kort til 2024 er i fuld gang. Alexander Frances er blevet varm på det rigtige tidspunkt, han har vundet to gange på Nordic League på en måned og er nu i spil til et Challenge Tour-kort. Vi har talt med Alexander om en hård start på tiden som professionel og om mindsettet i de afgørende øjeblikke.

På fredag starter Solheim Cup i Spanien. Vi varmer op og giver vores bud på hvordan det ender.

Alle 12 europæiske Ryder Cup-spillere var med på Wentworth, og alle klarede cuttet, men det var en new zealænding, der løb med sejren foran alle stjernerne. Smørum tog igen alle DM-titlerne, og vi ser på hvad der ellers er sket i ugen der er gået.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk.

Husk også det eksklusive tilbud fra www.golfamore.com/dk/. Bruger du koden “GOLFSHOWET23” kan du få Golfamore PLUS i resten af 2023 og hele 2024 for kun 450 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *