Challenge Tour går ind i afgørende fase – interview med Jeppe Kristian Andersen

Der er kun fem turneringer tilbage på Challenge Touren i år. Jeppe Kristian Andersen spiller i sin rookie-sæson, han er nummer 26 på ranglisten og kæmper for at komme ind i top 20 og dermed spille sig til et DP World Tour-kort. Vi har talt med Jeppe om dagsformen, humøret og de kommende uger.

På Ladies European Tour var Nicole Broch Estrup lige ved og næsten i Holland, og hun endte med en flot andenplads, sæsonens bedste resultat for Nicole.

For anden uge i træk fik vi en svensk vinder på DP World Tour. Vi følger op på alt hvad der er sket i ugen der er gået og ser frem mod DP World Tours flagskibsturnering på Wentworth og Danmarksturneringen, der afgøres i weekenden.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk.

Husk også tilbuddet fra www.hellofresh.dk/. Bruger du vores kode “HFGOLF” kan du få op til 1.199 kroner i rabat på dine fem første måltidkasser og fri fragt på den første.

2 thoughts on “Challenge Tour går ind i afgørende fase – interview med Jeppe Kristian Andersen

 1. Hej med jer.🏌️‍♂️
  Først tak for nogle altid fantastiske og informative podcasts’.
  Lige et spørgsmål:
  Hvorfor tror I at der ikke findes en sportsredaktion på nogen avis eller TV kanal der beretter om golf? Det er ikke fordi jeg er medlem i Smørum Golfklub jeg spørger.
  😇
  Jeg syntes blot det er besynderligt. En ung dansk spiller der udtages til Ryder Cup holdet! En dansk vicekaptejn på samme hold. En dansk spiller der ligger retter efter første dagen og alle de andre fantastiske bedrifter vores golfspillere, mænd som kvinder præstere og har præsteret over årene og alligevel ikke megen om nogen omtale overhovedet ?
  I gør jeres, men hvem skal vi “klandre”? Aviserne, TV stationernes sportsredaktioner, andre medier eller måske DGU?
  Så vist jeg ved, så er vi mere end 163.000 DGU medlemmer (2022).

  Har I en bemærkning?

  Ser frem til jeres næste Podcast på tirsdag!

  Med en venlig hilsen

  Carsten Flintegaard
  PS: Beklager det blev et lidt langt skriv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *