RYDER CUP SPECIAL #4 Peter Hanson – Miracle at Medinah & Ryder Cup 2023

— SEE BELOW FOR ENGLISH —
I denne Ryder Cup-special taler vi med Peter Hanson, der spillede med i Ryder Cup 2010 og 2012. Han var med på holdet i 2012, da Europa lavede “The Miracle at Medinah” og kom tilbage fra at være nede med 10-4. Peter tager os med ind i team room, fortæller om sin egen oplevelse af at blive vraget lørdag og om samtalerne lørdag aften inden comebacket søndag blev en realitet. Vi taler også om dette års udgave af Ryder Cup, og vi sætter vores hold.

We are joined by Swedish star golfer Peter Hanson, two-time Ryder Cup’er for Team Europe. He was part of the team that created “The Miracle at Medinah” in 2012, where Europe came back from being down 10-4 during Saturday’s matches. He takes us into the team room, talks about his reaction to being benched on Saturday and the motivational speeches that were delivered on Saturday night, the night before the comeback became a reality. We also discuss Ryder Cup 2023 and Ludvig Åberg.

Golf Showets Ryder Cup-specials er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dkog www.greenupgolf.com. Køb fem poser tees hos Greenup og få 25% rabat med vores rabatkode “Golfshowet”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *