SPECIAL – Solheim Cup med Emily K. Pedersen og Iben Tinning

I denne Solheim Cup-special taler vi med Emily Kristine Pedersen, der for tredje gang skal spille med ved Solheim Cup i september. Vi taler om hvordan det foregår, når holdet udtages, hvordan det kommunikeres til spillerne, hvad Emily glæder sig mest til og hvad der følger med af oplevelser og gaver!

Vi har også talt med Iben Tinning, der har spillet Solheim Cup fire gange. Vi taler om Ibens bedste minder, om sejren på Barsebäck i 2003, om beef mellem amerikanere og europæere og om dette års udgave, hvor Iben kalder europæerne favoritter.

Golf Showets Solheim Cup-special er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *