Interview med Sebastian Friedrichsen, flere ranglister, Hovland-amok

Sebastian Friedrichsen har fundet noget der virker på Challenge Touren. Den unge dansker spiller i sin rookie-sæson, og han spillede sig med en femteplads i weekenden i Finland ind i top 45 på Challenge Tourens rangliste. Vi har talt med Sebastian om livet på touren og den aktuelle formkurve.

Vi giver desuden overblikket over et par af kvindernes ranglister, Nordic League og PGA Touren, og så ser vi nærmere på gode danske præstationer på DP World Tour, en dansk vinder på Nordic League, Nicole Broch Estrup der kan skimte et LPGA Tour-kort og PGA Tourens slutspil.

Desuden er der nyt om det europæiske Solheim Cup hold, og der venter en stor uge for danskerne på DPWT i Tjekkiet.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *