RYDER CUP-SPECIAL #3 med Søren Hansen

I disse Ryder Cup-specials har vi Søren Hansen, der var med ved Ryder Cup i 2008, med som fast gæst.

i denne tredje special tager vi temperaturen på begge hold. Hvem er inde og hvem er ude? Skal Brian Harman med bare fordi han vandt The Open, og skal Justin Thomas med selv om han ikke engang kan kvalificere sig til slutspillet på PGA Tour?

Vi ser på dansker-barometeret og giver vores vurdering. Søren Hansen mener, at der er 11, der er sikre til det europæiske hold, men hvem skal have den sidste plads?

Søren Hansen svarer desuden på et par lytter-spørgsmål.

Golf Showets Ryder Cup-specials er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dkog www.greenupgolf.com. Brug koden “Golfshowet” på Greenups hjemmeside og få 25% rabat ved køb af fem poser tees. Tilbuddet gælder én gang pr. kunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *