Afsnit 100 – Flemming Astrup om valget af Lübker – Nicole om god sjetteplads

Det bliver Lübker, der i 2024 skal lægge græs til den danske DP World Tour turnering. Made in HimmerLand er lagt i seng, og nu begynder en ny æra i Flemming Astrups virksomhed. Vi har talt med Flemming om valget af Lübker og fremtiden for turneringen.

Nicole Broch Estrup endte på en delt sjetteplads i et stærkt felt i Skotland. Det sikrede hende samtidig en plads i årets sidste major, AIG Women’s Open, der starter på torsdag. Vi har talt med Nicole om den gode uge.

Hartø gjorde comeback, Morten Toft vandt, LET Access Series var i Smørum, to danskere var i top 10 på Challenge Tour, og Nicolai Højgaard tog endnu et stort skridt på vej mod et PGA Tour kort. Vi kommer omkring det hele i dagens afsnit.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk.

Husk også tilbuddet fra Hello Fresh. Brug vores landing page hellofresh.dk/golf og få op til 1.153 kr. i rabat på dine fem første måltidskasser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *