Hartøs comeback, nationalsang for og interview med Kristoffer Max efter vanvittig juli

Kristoffer Max blev færdig på college i maj, den 2. juli vandt han sin sidste turnering som amatør, og 26 dage senere vandt han sin første turnering som professionel på Nordic League. Vi har talt med Kristoffer om college-tiden, en vild juli, fremtidsplaner og om at skulle spille mod Hartø, der gør comeback denne uge i Kokkedal på ECCO Tour.

Celine Boutier vandt kvindernes fjerde major, Evian Championship, hjemme i Frankrig i en uge hvor det ikke gik danskernes vej. Det kan det til gengæld meget vel gøre i denne uge, når Ladies European Tour Access Series lægger vejen forbi Smørum, og hele 21 danskere er til start.

Vi runder desuden Senior Open, Challenge Touren, PGA Touren og Nicolai Højgaard, der får endnu en chance i denne uge.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk.

Husk også tilbuddet fra Hello Fresh. Brug hjemmesiden hellofresh.dk/golf for at få op til 1153 kr. i rabat på dine fem første måltidskasser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *