SPECIAL – Caddie-Oscar om US Open på Pebble. Møllens og caddie-Kasper om bødekasse og Coco Pops

Special med Oscar Reventlow-Mourier, der er caddie for Nanna Koerstz Madsen og ved at forberede sig til US Women’s Open på Pebble Beach. Vi taler med Oscar om hvordan han fik jobbet, hvor vildt det er at være på Pebble Beach til en major og om samarbejdet med Nanna.

I anden halvdel af afsnittet har Amstrup besøg i Himmerland af Niklas Nørgaard og hans caddie Kasper Broch Estrup. Vi snakker om deres samarbejde, om Niklas’ oplevelse af at være tæt på sejren ved British Masters, om Himmerland, den interne bødekasse og Coco Pops.

Golf Showets special er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *