Interviews med ugens danske hovedpersoner – Rasmus Neergaard og Nanna K. Madsen

Rasmus Neergaard-Petersen er et nyt navn, vi skal lære at kende. Den unge dansker har netop afsluttet college, og i den forgangne uge bragede han ind på den professionelle scene med en delt syvendeplads på DP World Tour i Tyskland. Vi har talt med Rasmus om ugen, der gik og om tankerne om livet efter college.

Vi har også talt med Nanna Koerstz Madsen, der fik endnu et topresultat ved en major, da hun endte på en delt 11. plads ved KPMG Women’s PGA. Ruoning Yin blev den nyeste major-vinder hos kvinderne, da hun vandt i sin første Women’s PGA-start.

Vi følger op på ugen der gik på de store tours, vi sætter fokus på hvordan det gik danskerne, og så ser vi frem mod denne uge, hvor vi igen har masser af danskere i ilden.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *