McIlroy og Fowler snydt ved US Open af usandsynlig helt – gæst: Nicolai ‘Knist’ Kristensen

Wyndham Clark tog fusen på hele golfverden og vandt US Open. Han vandt med ét slag foran Rory McIlroy, der kun fik sat én birdie på kortet i finalerunden.

På Challenge Touren var der tre gode runder fra Lucas Bjerregaard, endnu en top 20 til Hamish Brown, og så fik Nicolai Kristensen endnu en top-placering og er for første gang i år inde i top 20 på Challenge Tourens ranglisten. Vi har talt med Nicolai om turneringen og formkurven.

Det er igen major-uge hos kvinderne, der spiller KPMG Women’s PGA Championship på Baltusrol, og vi har to danskere med i feltet. Vi ser desuden på hvad der ellers er sket i golfens fantastiske verden i ugen der er gået, og hvad der skal ske i ugen der kommer.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk.

Golfamore er Golfhæftets nye navn. Læs mere på www.golfamore.com/dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *