Olesen/Højgaard spiller sammen – major-tid hos kvinderne. Gæst: Christoffer Bring

Thorbjørn Olesen og Nicolai Højgaard spiller i denne uge sammen i makker-turneringen Zurich Classic of New Orleans. Vi varmer op til turneringen, og det samme gør vi til Chevron Championship, der er årets første major på kvindernes kalender. Her er både Nanna Koerstz Madsen og Emily Kristine Pedersen med.

Vi har desuden talt med Christoffer Bring, der gør comeback i denne uge i Japan. Rasmus Højgaard gør også comeback efter sin skade, og vi tager vi en status på de mange danskere på DP World Tour.

Vi når også en tur jorden rundt, hvor vi taler om ECCO Touren, der er i Polen, om omspillet mellem Spieth og Fitzpatrick på PGA Tour og om Emily Kristine Pedersen og Nanna Koerstz Madsen, der varmede op på LPGA på Hawaii til denne uges major.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *