Jon Rahm vinder Masters – Koepka, Mickelson og Reed viser LIV-flaget

Jon Rahm vandt den 87. udgave af Masters. Den spanske superstjerne blev den første europæer nogensinde til at vinde både US Open og Masters. Han endte med at vinde med fire slag, men han fik alligevel kamp til det sidste fra Brooks Koepka, og så gik Phil Mickelson noget overraskende søndagens bedste runde.

Vi taler om turneringen, om de store overskrifter og de små historier, vi taler om LIV Golfs berettigelse og om Rahms ufattelige kontrol, men der bliver også tid til at tale om afgørelsen i høringen omkring LIV Golf og DP World Tour.

Vi runder også ECCO Touren, der er i gang igen, og så ser vi frem mod den kommende uge i golfens verden.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk

Du kan spare 1.153 kr. på dine fem første måltidskasser fra www.hellofresh.dk. Brug koden “HELLOGOLF”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *