Nicolai Højgaard er med os efter historisk andenplads på PGA Tour

Nicolai Højgaard var i førerbold søndag på PGA Tour, og han endte alene på andenpladsen, et lille-bitte sølle slag fra Matt Wallace, der gik bag-ni i fire under par. Vi taler om Nicolais flotte start på sæsonen, og så har vi fået fat i Nicolai til en lille kommentar. Vi vender desuden Sam Burns’ sejr ved matchplay-turneringen i Austin.

Emily Kristine Pedersen sluttede bedst af af danskerne og endte i top 20 på LPGA. Det samme gjorde Martin Leth Simonsen på DP World Tour, og så klarede to danskere sig videre til weekenden på Challenge Touren.

Vi taler om hvordan det gik danskerne rundt om i verden, og så tager vi et kig frem mod denne uge på de store tours, hvor vi håber på endnu mere dansk succes.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk.

Husk også at du kan deltage i Golf Showet Open, der kan spilles på alle Trackman-simulatorer i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *