Made in HimmerLand får ny identitet og hjemmebane – interview med Flemming Astrup om fremtiden

Made in HimmerLand skifter ejer og flytter efter dette års udgave. Den danske DP World Tour-turnering kommer fremover til at flytte rundt i Danmark. Vi har talt med Flemming Astrup, der indtil nu har afviklet turneringen men som nu osse ejer rettighederne til at arrangere turneringen i Danmark.

Vi taler desuden om de foreslåede ændringer omkring golfbolden, der skal gøre, at de bedste spillere i verden ikke slår så langt.

Nicole Broch Estrup føjede til sin flotte stime med endnu en top-20, Niklas Nørgaard Møller lavede 15 birdies på én dag, og så var der igen drama på PGA Touren. Vi ser på det hele, når vi gennemgår ugen der gik, og så ser vi frem til endnu en travl uge på de store tours.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *