Interview med Jeppe Kristian Andersen efter første top 10 på Challenge Tour

Jeppe Kristian Andersen fik sin første top 10 på Challenge Touren efter oprykningen fra Nordic League. Vi har talt med Jeppe om starten på den nye tour, om forventninger og om at rejse rundt i Sydafrika.

Det var igen en stor dansk uge i golfens verden, hvor både Thorbjørn Olesen og Smilla Sønderby hentede flotte topplaceringer i henholdsvis Indien og Sydafrika. Marcel Siem brød ni års sejrstørke, Ecco Touren ruller igen, LIV Golf larmer igen, Made in HimmerLand giver nu adgang til The Open og Nanna Koerstz Madsen skulle forsvare sin titel i Thailand.

Der er nok at tage fat på, når vi gennemgår ugen der gik i golfens fabelagtige univers.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk.

Husk at du kan deltage i Golf Showet Open i alle Trackman-simulatorer i Danmark. Find nærmeste simulator her https://www.trackman.com/locator

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *