Thorbjørn Olesen vinder Thailand Classic i stor dansk golf-weekend

Thorbjørn Olesen vandt Thailand Classic efter en usvigeligt sikker bogeyfri weekend, hvor han gik 14 under par. Olesen gik i førerbold søndag med Nicolai Højgaard i en turnering, hvor hele fem danskere endte i top 17 og otte klarede cuttet.

Emily Kristine Pedersen spillede i førerbold med Lydia Ko, der vandt en dramatisk finale i et stærkt felt på Ladies European Tour, hvor også Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Estrup spillede sig videre til weekenden.

Vi kommer også omkring Tigers comeback på Riviera, hvor Jon Rahm endnu en gang vandt og indtog førstepladsen på verdensranglisten. Vi runder også Nordic Leagues sæsonstart, de syv mand der var til start på Challenge Touren og så ser vi på hvad der ellers er sket i golfens magiske univers.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk.

Dette afsnit er også bragt i samarbejde med Dansk Golf Show, Danmarks eneste golfmesse, der starter fredag den 24. februar. Messen er en del af Ferie for Alle-messen. Billetter kan købes på www.ferieforalle.dk.

Flash sale fra Hello Fresh fra den 13.-26. februar. Nye kunder kan få op til 1.041 kr. i rabat på de fem første måltidskasser med koden FLASHGOLF, der bruges på www.hellofresh.dk
Tidligere kunder kan få op til 828 kr. i rabat på de tre første måltidskasser med koden RETURGOLF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *