Thorbjørn Olesen fortsatte god start – Interview med Amalie Leth-Nissen om flot debut

Det blev ved lige ved og næsten for Rasmus og Nicolai Højgaard, der begge gik finalerunden i Ras al Khaimah over par. Til gengæld spillede Thorbjørn Olesen og Marcus Helligkilde sig begge frem med flotte søndagsrunder, så det endte med hele fire danskere i top 13 og en dramatisk afslutning for vinderen, der var i vandet to gange på sidste hul.

Amalie Leth-Nissen fik sin professionelle debut i Kenya med en flot syvendeplads, og det danske stortalent lå længe til at ende med helt fremme, men hun kunne dog ikke true den suveræne vinder. Vi har talt med Amalie efter den flotte debut som professionel.

Vi kommer også omkring Challenge Touren og PGA Touren, og så ser vi på hvad der ellers er sket ude i den store golfverden.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk.

Husk at du kan spille Golf Showet Open på alle Trackman-simulatorer i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *