Hero Cup-opsamling og interview med Niklas Nørgaard Møller

Nicolai Højgaard udnyttede til fulde den chance han fik, da brormand Rasmus måtte melde afbud til Hero Cup. Nicolai gik ubesejret gennem sine fire matcher, tog 3,5 point af fire mulige og høstede store roser fra kaptajn Molinari. Vi taler om Hero Cup, hvor det kontinentale hold slog Fleetwoods tropper i Ryder Cup-formatet.

Vi har talt med Niklas Nørgaard Møller, der i denne uge stiller op til sin første Rolex Series turnering, om mål og forventninger for sæsonen, hvordan denne sæsonstart er anderledes end sidste år og meget mere.

Til sidst vender vi hvad der ellers er sket i golfens fantastiske univers, og så er det blevet tid til årets første nationalsang.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *