Nanna Koerstz Madsen taler om turbulent 2022 og ser frem mod 2023

2022 startede godt men sluttede knap så godt for Danmarks bedste kvindelige golfspiller, Nanna Koerstz Madsen. Nu ser hun frem mod et spændende 2023, hvor hun både skal forsvare en sejr, kæmpe sig til tops i majors og se om hun kan spille sig til en plads på det europæiske Solheim Cup hold. Vi har talt med Nanna, og du kan høre hele snakken i dette afsnit.

Nicolai Højgaard afløser brormand Rasmus, der måtte trække sig med en skade, ved denne uges Hero Cup, og så kommer vi også omkring Jon Rahm, der kom blæsende nede bagfra, gik 10 under på Hawaii og snuppede sejren fra Collin Morikawa.

Til sidst ser vi på hvad der ellers er sket ude i den store golfverden.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk.

Brug koden FRESHGOLF på www.hellofresh.dk og spar op til 765 kroner på dine fire første måltidskasser. Er du tidligere kunde kan dur bruge koden RETURGOLF og spare op til 828 kroner på dine tre første måltidskasser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *