2022-tilbageblik, gåsehuds-award og interview med Amalie Leth-Nissen

Vi kigger tilbage på 2022. Vi gennemgår de største danske sejre og hører klip fra vores snakke med mange af vinderne, og så gennemgår vi de ni majors. Vi ser på hvad der gav os gåsehud i året, der gik, vi gennemgår vores tip 13 fra det allerførste afsnit, og vi uddeler den første årlige Golf Showet gåsehuds-award.

Vi ser desuden på hvad der har givet jer golf-gåsehud i 2022, og så har vi talt med Amalie Leth-Nissen, der sluttede 2022 af med at kvalificere sig til Ladies European Tour og nu skal bestemme om 2023 skal stå på gymnasium eller professionel golf.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *