Top 10 til Møllens, LET-tourskole, julegaver, teaser for Højgaard-julespecial

Tre ud af fem danskere klarede cuttet i årets sidste turnering på DP World Tour. Thomas Bjørn kom videre til weekenden, men han kunne ikke følge op på sidste uges sejr. Til gengæld endte to af de yngre danskere i top 20, mens turneringen suverænt blev vundet af franske Antoine Rozner.

På tourskolen til Ladies European Tour har Amalie Leth-Nissen lagt hårdt ud, men der resterer stadig to runder, og vi har fire danskere med.

I dagens afsnit har vi desuden talt med Rasmus og Nicolai Højgaard, der besvarer Ugens spørgsmål, og så når vi selvfølgelig også at tale om Tiger og Charlie Woods, der igen var med ved PNC Championship.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk og shapingnewtomorrow.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *