JULESPECIAL #1 – Fysisk træning med Jakob Holst

I vores første julespecial taler vi med Jakob Holst, fysioterapeut og personlig træner hos Motus Fit i Aarhus. Jakob er selv tidligere elitespiller og har i flere år trænet adskillige tour- og elite-spillere, blandt andre Marcus Helligkilde, Morten Ørum Madsen, Smilla Sønderby og Oliver Hundebøll.

Vi taler med Jakob om vigtigheden af opvarmning, smidighed og styrke, og Jakob deler ud af sin enorme viden og erfaring og guider til øvelser, selvtræning og fokusområder for golfspillere på alle niveauer og i alle aldre.

Vi runder desuden “Bryson-metoden”, og Jakob svarer på spørgsmål fra os og fra lyttere.

Golf Showets julespecials er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med www.golfexperten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *