Prøverunde med Martin Leth, DP World Tour-sæsonstart, LET-afrunding

Den svenske dominans fortsatte på Ladies European Tour, da sæsonfinalen blev spillet i Spanien. Caroline Hedwall vandt turneringen, og Linn Grant løb med hele ranglisten foran to andre svenskere. Tre danskere var med i finalen, og vi ser på hvordan de sluttede året af.

DP World Tour holder ikke pause, og den nye sæson blev i weekenden skudt i gang med hele to turneringer. Vi havde tre danskere med i Sydafrika og to i Australien, og så er vi live med Martin Leth Simonsen, der spiller prøverunde i Sydafrika. Martin tog hul på sin karriere som DP World Tour spiller i ugen der gik ved Joburg Open.

Vi taler også om Cam Smiths sejr i hjemlandet Australien, og så ser vi på hvad der ellers er sket i golfens fantastiske verden.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *