Rasmus Højgaard: “Det kom lidt som et chok”

Rasmus Højgaard spillede en næsten perfekt turnering og satte alle konkurrenterne til vægs, men et lillebitte par 3 hul blev rigtigt dyrt lørdag, og der skulle en tangering af banerekorden fra Migliozzi til for at vriste sejren fra Rasmus søndag. Vi har talt med Rasmus om rutsjebaneturen i Paris.

Nicole Broch Estrup fortsatte de gode takter og tabte efter omspil i Irland, hvor også Smilla Sønderby endte i top 5.

Martin Leth Simonsen var også godt med fremme på Challenge Touren, Presidents Cup var et charmerende og underholdende bekendtskab, og så vandt feltets eneste amatør, Frederik Birkelund, Great Northern Challenge og spillede sig rigtig tæt på et Challenge Tour kort.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *