Dansk amatør og kæmpe-talent med topresultat på Challenge Tour i Freddy-rikshavn

Der var golf-fest i Frederikshavn med masser af sol, masser af danskere i feltet, en tysk vinder og en dansk amatør i top 10, da Challenge Touren lagde vejen forbi Nordjylland. Vi følger op på turneringen og taler om betydningen for de danske spillere.

LPGA, Ladies European Tour og DP World Tour spillede samme sted i Nordirland, og her fik vi to danskere i top fem.

De nye ændringer på herrernes verdensrangliste er trådt i kraft, og vi giver dig overblikket. Danmarksturneringen nærmer sig sin afslutning, og så tager vi til slut en tur jorden rundt og ser på hvordan det er gået på de store tours.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *