Rangliste-overblik (damer), Challenge Tour I Danmark, AIG Women’s Open og masser af gåsehud

Både Nanna Koerstz Madsen, Emily Kristine Pedersen og Nicole Broch Estrup var med ved AIG Women’s Open i sidste uge. Men hvor ligger de på ranglisterne, og hvad skal der til for at spille på LPGA til næste år? Vi kigger på LPGA, Ladies European Tour og på deres respektive udviklingstours, og så taler vi selvfølgelig om AIG Women’s Open!

Lucas Bjerregaard fik en tiltrængt topplacering på DP World Tour, og Martin Leth Simonsen fortsatte pointhøsten på Challenge Touren. I denne uge er netop Challenge Touren i Danmark, turneringen starter torsdag i Frederikshavn, og så fik vi igen-igen en dansk vinder på Nordic League.

Og så var der gåsehud alle steder, da PGA Tourens regulære sæson blev afgjort.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk.
Brug koden “GOLFSHOW” på www.hellofresh.dk og få op til 949 kr. i rabat på dine fire første måltidskasser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *