Søren Kjeldsen om LIV Golf og intakt motivation

Søren Kjeldsen er – efter Thomas Bjørn – den mest rutinerede dansker på DP World Tour. Vi har i ugens afsnit talt med Søren om en god uge i Irland, om LIV Golf og om at glæde sig til en smuttur til USA for at spille i en turnering for første gang.

Thorbjørn Olesen endte i top 10 i Irland, hvor Adrian Meronk blev den første polske vinder nogensinde på touren, og så har vi også talt med Oliver Hundebøll, der sikrede sit kort til DP World Tour med en andenplads efter omspil på Challenge Touren.

Der bliver også tid til at tale om ugen der gik inkl. Arnold Palmer Cup, hvor vi havde to danskere med, og så ser vi frem mod en travl uge i golfsporten.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *