Den saudi-arabiske torpedo LIV Golf ramte golfsporten

Professionel golf er i forandring. Det står klart efter første uge med den saudi-finansierede LIV Golf serie med Greg Norman i spidsen. Endnu flere spillere har i den forgangne uge taget springet og fulgt i fodsporene på Phil Mickelson og Dustin Johnson.

PGA Touren havde det perfekte modsvar, da Rory McIlroy og Justin Thomas battlede om sejren i Canada, svenske Linn Grant blev den første kvindelige vinder på herrernes DP World Tour, og så fik vi igen-igen en dansk vinder på Nordic League.

Vi diskuterer fremtiden for professionel golf og tager et kig på ugen der er gået i golfens verden.

Golf Showet er produceret af Qvortrup Media i samarbejde med shapingnewtomorrow.dk og www.golfexperten.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *